Pieni Mediatalo

Pieni Mediatalo on kesällä 2016 perustettu mediatuotantoyhtiö keskellä Etelä-Suomea. Kotipaikkana on Hämeenlinna, jossa käytössämme on tuotantostudio (Kumutalon studiosali) kuvauksia, äänityksiä ja jälkityöskentelyä varten. Kaikki tuotannot viimeistellään studiossamme.

Pieni Mediatalo tuottaa pääasiassa dokumentaarisia videoita, elokuvia, mainoksia, musiikkivideoita, urheilusisältöä, sekä muita videotuotantoja yrityksille, yhdistyksille, sekä yksityisille tahoille. Asiakkaamme ovat pieniä, keskisuuria ja suuria yrityksiä ja tahoja, jotka toivovat yhteistyökumppaniltaan henkilökohtaista ja tehokasta palvelua kohtuuhintaan.

Käytössämme on tehokas ja monipuolinen videotuotantokalusto, jolla pystymme tarvittaessa toteuttamaan myös monikameratuotantoja esim. livetaltiointeja varten. Kuvaamme paljon myös ilmasta käsin. 

Kuvauksiin liittyvät äänitykset voidaan tehdä kuvauspaikalla tai jälkikäteen studiosalissamme. Livetaltioinnit ja bändiäänitykset voidaan sopia äänitettäväksi erilaisin välinein paikasta riippuen.

Studiosali Kumutalossa, Hämeenlinnassa.