Pieni Mediatalo

Touko Helanen ja Antti Kemppainen

Pieni Mediatalo on kesällä 2016 perustettu mediatuotantoyhtiö keskellä Etelä-Suomea. Kotipaikkana on Hämeenlinnan Lammi, jossa käytössämme on tuotantostudio äänityksiä, kuvauksia ja editointia varten. Kaikki tuotannot viimeistellään studiossamme.

Touko Helasen vastuulla on yrityksen pyörittäminen, tuotantojen suunnittelu ja käsikirjoittaminen, äänittäminen, kuvaaminen, editointi, sekä projektien viimeistely. Antti Kemppainen tekee paljolti samoja asioita, mutta keskittyy tällä hetkellä pääasiassa kuvalliseen tuotantoon, eli pyörittelee käsissään kameroita ja kuvauskopteria, ja toimii kuvaajana projektissa kuin projektissa. Johanna Helanen auttelee yrityksen pyörittämisessä, sekä markkinoinnissa. Freelancereita tarvitaan aina silloin tällöin kuvaus- tai editointitehtävissä. Erikoista on, että “friikkuihin” voidaan laskea myös Toukon entisiä oppilaita, vasta yläkoulutaipaleella olevia nuoria. He ovat opintojensa ohessa oppineet videoiden tekemisestä niin paljon, että opittuja taitoja voi hyödyntää jo näin aikaisin orastavassa työelämässä.

Pieni Mediatalo tuottaa pääasiassa dokumentaarisia videoita, elokuvia, mainoksia, musiikkivideoita, urheilusisältöä, sekä muita videotuotantoja yrityksille, yhdistyksille, sekä yksityisille tahoille. Asiakkaamme ovat pieniä ja keskisuuria yrityksiä ja tahoja, jotka toivovat yhteistyökumppaniltaan henkilökohtaista ja tehokasta palvelua kohtuuhintaan.

Käytössämme on tehokas ja monipuolinen videotuotantokalusto, jolla pystymme tarvittaessa toteuttamaan myös monikameratuotantoja esim. livetaltiointeja varten. Kuvaamme paljon myös ilmasta käsin. Ilmakuvauksia varten meillä on kaksi kuvauskopteria.

Kuvauksiin liittyvät äänitykset voidaan tehdä kuvauspaikalla tai jälkikäteen studiossamme. Livetaltioinnit ja bändiäänitykset voidaan sopia äänitettäväksi erilaisin välinein paikasta riippuen. Äänitysstudiossamme on äänitysvälineistö kokonaista bändiä varten.

Pieni Mediatalo

Kun firma on pieni, niin ei meitä työmyyriäkään montaa tarvita. Tässä me olemme:

CEO | PRODUCER

Touko Helanen

PRODUCER

Antti Kemppainen

SIDEKICK | MARKETING

Johanna Helanen

FREELANCER

Freelancer